El directorEnric Roca i Torndelacreu, "Quique", va néixer el 16 de març de 1973 a la Garriga.
Va iniciar els estudis musicals a l’edat de 5 anys a l’escola del seu poble natal.

Ha centrat la seva formació en la direcció coral i orquestral  amb directors com Francesc Llongueras, Octav Calleya, Carles-Josep Comalada, Martin Schmidt i Albert Argudo, obtenint els títols superiors d’ambdues especialitats al Conservatori superior de Música de Barcelona, si bé també és professor de piano, viola, harmonia i llenguatge musical, i postgraduat en direcció coral per la Universitat Ramon Llull.

Va iniciar les seves passes en la direcció coral com a ajudant de la desapareguda Coral Infantil Plou i fa Sol de la Garriga, de la qual en va esdevenir director titular a 16 anys. Des d’aleshores, i al llarg de més de vint-i-cinc anys, ha estat director titular de diferents cors de Catalunya i ha col·laborat com a director convidat en d’altres formacions, tant corals com orquestrals.

Actualment és director de la Coral Ariadna i la Societat Coral L’Aliança de la Garriga, la Coral La Concòrdia de Cabrils, la Coral Genciana del barri de Gràcia de Barcelona i el Cor sOns, i cantant i director dels grups d’havaneres Els Bernats Pescaires i Cavall Bernat.